Wednesday, March 05, 2014

Nasi Lemak vs ESP

Assalamualaikum u alls....

Pagi ni sgt bermalas-malasan kerja..gara2 nasi lemak la ni..selalu pagi memang ambik ESP + milo or sunquick jew..pagi ni tak sempat bancuh ESP kt rumah..mengada plak pagi ni gi bfast nasi lemak..konon nk lepas geram sbb stress punch in lmbt lagi hr ni...dah pekena nasi lemak kakak ribu2 tu mmg mengantuk la jd nya...nk bjalan pun malas rsnyer..huhu..worse lg bila GLA, B-comp, osteo, omega & vit-c pun x sempat bwk hr ni...😢...

No more nasi lemak for bfast la..should enjoy ESP jer..leh tahan until lunch pun...😱 miss my ESP!!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)